Waarom

Trainen met je hond geeft veel plezier maar de voldoening is nog groter wanneer je naar een doel toewerkt. Het behalen van een diploma is dit doel, een stok achter de deur om met jouw hond de uitdaging aan te gaan. Wanneer je het gewilde diploma eenmaal binnen hebt dan is dit een tastbaar bewijs. Een bewijs dat je een speciale band hebt met je hond, dat jullie goed samenwerken en goed communiceren. Jouw hond begrijpt ten slotte bij meerdere oefeningen precies wat hij moet doen. Het is ook een bewijs dat jouw hond zoveel plezier heeft in het trainen, dat hij wil leren en je al zijn aandacht geeft. Het is ook een bewijs dat jouw hond zo belangrijk voor je is, dat je tijd voor hem vrij maakt en dat je graag samen met hem bezig bent. En op zo’n bewijs mag je trots wezen!

Geslaagd!
Wanneer het ingestuurde filmpje is bekeken en goedgekeurd, dan zijn jullie geslaagd! Jullie verdienen hiermee het volgende:
- Een Dog University diploma, thuisgestuurd per post
- Een vermelding van jullie namen in de lijst met diplomahouders (indien gewenst)
- Plaatsing van jullie filmpje zodat iedereen hem kan zien (indien gewenst)

Promovendus
Het behalen van het promovendusdiploma is een geweldige prestatie, zowel voor de hond als voor de trainer. Buiten het diploma krijgen jullie hiervoor een extra aandenken thuis gestuurd. Ook zal naast jullie namen en het filmpje ook een foto van jou en je hond op de site worden geplaatst (indien gewenst).