Voorstellen

Mijn naam is Chanti Hazeleger, bedenker van Dog University. De reden dat ik met Dog University begonnen ben is Flame. Flame is een border collie, eentje die heel graag wil werken. Ze heeft alleen een probleem. Door haar aanleg en traumatische ervaringen is ze bang geworden voor vreemde honden. Hierdoor is het voor haar niet leuk om mee te doen met wedstrijden. Toch was ik altijd bezig om haar nieuwe oefeningen te leren. Maar ik miste een doel, iets om naartoe te werken. Zo ontstond Dog University.

Voor wie
Als instructeur op een hondenschool heb ik veel geleerd. Ten eerste dat alle honden van alle rassen het leuk vinden om met de baas bezig te zijn. Ze willen graag leren en ze zijn slim, slimmer dan je zou verwachten. Daarom hebben ze uitdaging nodig. Ten tweede merkte ik dat de meeste hondenbaasjes graag met hun hond bezig zijn. Niet alleen wanneer hun hond een puppy is maar ook daarna. Voor al deze hondenbaasjes en voor alle honden is deze site.

Bedankt!
Deze site is mede mogelijk gemaakt door de tweevoeters Grietje Wagenaar (www.behavetraining.nl), Huub Segers, Jason Fry, Renske Zeemans, Dirk Zwat, Sandra Schenkhuysen, Ynessa Hazeleger en de viervoeters Flame, Bosco, Orion, Chakota, Lumi, Fusca, Floris, Levy, Mambo en Fons. Bedankt daarvoor!